Trūksta idėjų laisvalaikiui? Padės C REWARDS pasiūlymai

Kartais nutinka taip, kad turime daug energijos ir noro savaitgalį nuveikti kažką įdomaus, tačiau trūksta idėjų, kaip praleisti laisvą laiką. Galbūt įkvėpimo rasite C REWARDS programos pasiūlymuose?

Pirmiausia „Citadele“ banko mobiliojoje programėlėje ar C REWARDS programos puslapyje pasitikrinkite, kiek esate sukaupę taškų. O tuomet laikas kurti savaitgalio planus!

Ramus poilsis rūpinantis savimi

Kasdieniuose darbuose ir rūpesčiuose taip lengva pamiršti save. Galbūt savaitgalį norisi ramybės? Pavargęs kūnas įvertins masažą ar kitą SPA procedūrą – masažo namuose „Azia Spa“ atsiskaitant C kortelėmis taikoma 10 proc. nuolaida visoms SPA procedūroms ir programoms bei 15 proc. nuolaida visiems masažams.

Norisi atsipalaiduoti sportuojant? Panaudokite C REWARDS taškus apsilankymui sporto klube „Impuls“. Pasinaudokite 30 proc. nuolaida vienkartiniam apsilankymui bet kuriame pasirinktame „Impuls“ klube arba iškeiskite 6500 taškų į dienos apsilankymą.

Poilsis dviems

Kada paskutinį kartą buvote pasimatyme? Praskaidrinkite rutiną, nusivesdami savo širdžiai artimą žmogų į „Forum Cinemas“, „Cinamon“ ar „Apollo“ kino teatrą, užsisakykite vakarienę žvakių šviesoje į namus. O galbūt suplanuokite įspūdžių kupinas atostogas? Visa tai – už C REWARDS taškus.

Kad gyvenimas būtų saldesnis, pasinaudokite 15 proc. nuolaida „AJ šokoladas“ asortimentui. 

Pirkiniai visai šeimai

Jeigu savaitgalį praleisite keliaudami su šeima, gali praversti „City Bee“ 10 eurų vertės nuolaida kelionei, „Pro Bro“ arba „Viada“ automobilio plovimo paslauga ir, žinoma, neatsiejamas kelionės atributas – kava ar kitas gėrimas „Caffeine“„Viada“ degalinėse ir „Narvessen“ parduotuvėse.

Jeigu laisvalaikį mėgstate leisti apsipirkinėdami, norėdami atsinaujinti spintą ar namus, galite taškus iškeisti į „H&M“ dovanų kortelę, „Pigu.lt“, „Akropolio“ ar prekybos centro „Ozas“ dovanų čekį.

C REWARDS – tai lojalumo ir nuolaidų programa „Citadele“ banko kortelių naudotojams. Su C kortele klientai gali naudotis nuolaidomis ir specialiais pasiūlymais visose Baltijos šalyse. Pirkite su C kortele, rinkite taškus už kiekvieną pirkinį bet kurioje pasaulio vietoje ir keiskite juos į vertingus prizus.

Next
Next

Kaip surasti svajonių darbdavį?