Daugiausiai X REWARDS lojalumo programos taškų „Citadele“ banko klientai iškeičia į paramą Ukrainai

Per metus X REWARDS lojalumo programos dalyviai iš viso gavo daugiau nei 180 000 įvairių prizų, kurių vertė – daugiau nei 1,5 milijono eurų. Šiuo metu programoje yra užsiregistravę 150 000 dalyvių, iš kurių trečdalis bent kartą per metus iškeičia sukauptus lojalumo taškus į prizus.

„Citadele“ banko X kortelių turėtojai, kurie dalyvauja prizų  ir nuolaidų programoje X REWARDS, sukauptus taškus šiemet dažniausiai keitė į paramą Ukrainos žmonėms. Populiariausias pasirinkimas – 500 X REWARDS taškų parama Latvijos samariečių asociacijai, kuri bendradarbiaudama su Kijevo samariečiais (Спилка Самаритиян України Київске Об'уденция), kad aprūpintų Ukrainos gyventojus trūkstamais produktais. Asociacija rūpinasi tiek Ukrainos gyventojais, kurie siekia prieglobsčio, tiek tais, kurie negali savarankiškai išvykti iš šalies – suaugusiais ir vaikais su judėjimo ir psichikos negalia. Aukodami X REWARDS taškus, prisidedame prie paramos jiems maistu ir kitais reikalingais produktais, padedame užtikrinti saugią pastogę.

X REWARDS programos dalyviai taip pat dažnai naudojasi galimybe iškeisti sukauptus taškus į kino bilietus ir įvairias nuolaidas. Taškai taip pat dažnai keičiami į maisto pristatymo paslaugas, jais, atsiskaitoma degalinėse ir automobilių plovyklose.

„Matome, kad bėgant metams šią lojalumo programą klientai labai pamėgo. Ja paprasta naudotis, o svarbiausia, kad lojalumo taškai kaupiami už bet kokius pirkinius – svarbu už juos atsiskaityti viena iš „Citadele“ X kortelių. Džiugina tai, kad klientai visose Baltijos šalyse yra vieningi, rinkdamiesi sukauptus taškus nukreipti ten, kur to šiuo metu labiausiai reikia – palaikyti Ukrainos žmonėms, tad Lietuvos klientams neseniai suteikėme ir dar vieną galimybę – aukoti organizacijai „Stiprūs kartu“, kuri taip pat rūpinasi nuo karo nukentėjusiais ukrainiečiais“, – sako Rūta Ežerskienė, „Citadele“ banko valdybos narė, atsakinga už Baltijos šalių mažmeninę bankininkystę.

X REWARDS – tai prizų ir nuolaidų programa „Citadele“ X kortelių naudotojams. Užsiregistravus X REWARDS lojalumo programoje, už kiekvieną pirkinį gaunate lojalumo taškų. Iškeiskite taškus į nemokamą kavą, apsilankymą kine, „Wolt“ kuponus ar kitus vertingus prizus. Kiekvieną mėnesį gaukite X REWARDS lojalumo programos partnerių specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis parduotuvėse, kavinėse ir pramogų vietose.

Daugiau apie X REWARDS čia.

Previous
Previous

Aštuoni mitai apie saulės elektrines ir jų įrengimą

Next
Next

Penki dalykai, kuriuos reikia žinoti keliaujant su X kortele